24 maj 2013
19:00

Lagunda AIK

Referat: Bälinge IF - Lagunda AIK

Fredagkväll och match mot Lagunda - ett lag som mönstrar endast en spelare född 2000, mest 99:or och 01:or. Vi inleder lite trögt men tar över mer och mer ju längre halvleken lider; Gabriel spräcker nollan i 24:e minuten och strax därefter får vi en straff som skjuts i stoplen - returen skjuts också i stolpen och nästa retur blockeras. Som så många tidigare matcher skapar vi massor men bollen vill inte in.. Alex i målet har inte mycket att göra.
I andra halvlek fortsätter matchbilden; vi har boll och skapar lägen men lyckas inte göra mål. Lagunda är inte alls ofarliga men vi hindrar dom från riktigt heta chanser. I 30:e minuten skickar Alex iväg en långboll mot Lundin som väntar på egen planhalva för att undiva offside och sedan sätter full fart ensam mot målvakten. En snygg fint och han sätter 2-0 som blir slutresultatet.
Vi vinner rättvist även om vi inte riktigt kom upp i normal nivå - Lagunda gjorde det bra och satte snabb press på våra bollhållare vilket gjorde det svårare än vanligt för oss.

sön 1 sep 2013, 16:00 Lagunda AIK - Bälinge IF 1 - 3